Modem In Woonkamer Of Meterkast
2022
. Op welke van deze twee plekken kan ik mijn. Ziggo aop laten verplaatsen internetproviders en hosting.

Coax Kabel Van Meterkast Naar Woonkamer House Ideas
Coax Kabel Van Meterkast Naar Woonkamer House Ideas from huisa.nl

Het ziggo modem en mijn router zijn in de meterkast geplaatst. De meterkast is de technische ruimte in een woning/pand waar diverse meters zijn opgesteld. Misschien hooguit een paar keer per jaar om de meterstanden op te nemen, of wanneer de meterkast gebruikt wordt als opbergplaats.

Inhoud van het installatiepakket pag.

Moet daar sowieso de upc cisco modem plaatsen. Mag je een meterkast in een woonkamer plaatsen? Save some money and improve your internet speeds with one of these instead. Alleen ik wil ook de airport extreme ergens plaatsen zodat de time machine nu is mijn vraag ;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *